Duurzaamheid & kwaliteit

People

Venus Containers biedt de medewerkers een prettige werksfeer en streeft naar zo veilig en hygiënisch mogelijke werkomstandigheden. Door een vaste kern van medewerkers is er onderling veel commitment. Venus Containers investeert in de kennis van medewerkers door opleidingen en rijtrainingen aan te bieden.

Planet

Stichtse Vecht Recycling streeft naar zoveel mogelijk hergebruik. Bij alle afvalstromen die binnenkomen wordt gekeken naar de ladder van Lansink. Om het streven naar een hoge milieuprestatie vast te leggen in ons beleid zijn wij sinds maart 2012 ISO 14001 gecertificeerd.

Bij iedere investering wordt gekeken naar de duurzaamheid van een product. Zo is onze nieuwe sorteerkraan voorzien van een elektrische rotator waardoor hij elektrisch zwenkt. Dit bespaard brandstof en voorkomt extra uitstoot.

Profit

Wij geven meerwaarde aan afval door het scheiden van gemengd afval. Recyclen van afvalstoffen geeft meerwaarde omdat het materiaal weer hergebruikt wordt. Zelfs brandbare bedrijfsafvalstoffen worden omgezet in groene energie.

Kwaliteitscertificaten

Om alle processen te waarborgen is Venus Containers | Stichtse Vecht Recycling ISO 9001:2008 en ISO 14001 gecertificeerd.

Beleidsverklaring

Download hier onze beleidsverklaring.

 

Laatste nieuws

NIEUWSARCHIEF >>

ISO gecertificeerd

Betaal veilig met: