Klantenbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten over ons.

Beoordeling door Hans gegeven op 04-03-2018 4m3 open container (4 m3) voor Puin

De container was voor de afgesproken tijd geleverd maar door telefonisch contact met de chauffeur is goed weg gezet prima maar de container was niet schoon leeg. Zie foto


Beoordeling door De erven van M.A.W. Kionka-Janssen gegeven op 14-02-2018 9m3 gesloten container (9 m3) voor Bouw- en sloopafval

In de eerste instantie was er geen container (9m3) leverbaar op afleverdatum ondanks tijdige opdracht. Prima opgelost door een andere (13m3) af te leveren. Correcte chauffeur!! Top!!


Beoordeling door Henk gegeven op 07-02-2018 6m3 open container (6 m3) voor Bouw- en sloopafval

Prima alles volgens afspraak


Beoordeling door Mark gegeven op 30-01-2018 6m3 open container (6 m3) voor Bouw- en sloopafval

Containers worden netjes op tijd geleverd. Venus is goed bereikbaar en de service is uitstekend.


Beoordeling door Steven Oude Wansink gegeven op 14-12-2017 4m3 open container (4 m3) voor Grond

Levering container keurig op tijd en bij het ophalen gelijk brekerzand geleverd. Gelijk de klus af kunnen maken.


Beoordeling door ewald gegeven op 08-12-2017 6m3 open container (6 m3) voor Bouw- en sloopafval

was mooi geweest als het tijdslot halen / brengen duidelijk was


Beoordeling door Hedde gegeven op 11-11-2017 6m3 open container (6 m3) voor Bouw- en sloopafval

Bellen had als resultaat dat er dezelfde dag toch werd geleverd hetgeen via de site niet meer kon. Dus flexibiliteit was er wel maar niet via de site op te merken. Bovendien belde ik een keer vrijdag om 3 uur en toen kon er geen container meer komen of worden opgehaald terwijl wij 10 minuten van de Venus locatie zijn gelegen.
Dat had best anders gekund denk ik zo. Maar per saldo goede ervaring en contacten..


Beoordeling door Rianne gegeven op 30-10-2017 9m3 open container (9 m3) voor Grond

Supersnelle levering!


Beoordeling door Sjors gegeven op 22-09-2017 9m3 gesloten container (9 m3) voor Bouw- en sloopafval

Super geregeld, goede service, snelle reactie.


Beoordeling door laura gegeven op 24-07-2017 4m3 open container (4 m3) voor Bouw- en sloopafval

Medewerkers die vriendlijk met u meedenken. Razendsnelle levering.


Laatste nieuws

NIEUWSARCHIEF >>

ISO gecertificeerd

Betaal veilig met:

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.