Klantenbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten over ons.

Beoordeling door Astrid gegeven op 27-08-2018 6m3 open container (6 m3) voor Bouw- en sloopafval

Super handig bestellen via de website! Vooraf wordt er gebeld of het schikt dat de container wordt gebracht, helemaal TOP!!


Beoordeling door H.A. gegeven op 20-08-2018 4m3 open container (4 m3) voor Bouw- en sloopafval

Ben zeer tevreden hoe het brengen en halen van de container is verlopen.
Mijn hartelijke dank hiervoor. H.A.Wessels


Beoordeling door Maarten gegeven op 22-07-2018 6m3 open container (6 m3) voor Puin

De 3 containers stonden niet helemaal in balans op de dekschuit van van Hees. Daardoor konden ze niet helemaal gevuld worden.


Beoordeling door Rachid gegeven op 15-06-2018 6m3 open container (6 m3) voor Puin

Het was top geen worden voor. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel


Beoordeling door Leanne gegeven op 13-06-2018 9m3 open container (9 m3) voor Bouw- en sloopafval

ik werd netjes gebeld voor de container geleegd werd. Prettig contact aan telefoon en in het echt. Ik wou graag op rekening betalen en dat kon. De chauffeur heeft dit op kantoor doorgegeven en toen ik belde was de rekening al gelijk klaar.


Beoordeling door Vincent gegeven op 22-05-2018 6m3 open container (6 m3) voor Puin

Prima service!!


Beoordeling door Wim gegeven op 17-05-2018 9m3 open container (9 m3) voor Bouw- en sloopafval

Prima, alles volgens afspraak. Klantvriendelijke medewerker en chauffeur, de container op een lastige plek super exact geplaatst en zonder dat ik iets merkte op de afgesproken tijd weer opgehaald. Dus op alle fronten is het top.


Beoordeling door Jolanda gegeven op 02-04-2018 4m3 open container (4 m3) voor Bouw- en sloopafval

Super goed geholpen .


Beoordeling door Evert gegeven op 31-03-2018 9m3 open container (9 m3) voor Bouw- en sloopafval

Een duidelijke site om je container te bestellen. Je wordt via de mail duidelijk op de hoogte gehouden van de gemaakte afspraak. De container wordt volgens afspraak op tijd geleverd en opgehaald. Kortom zeer tevreden.


Beoordeling door Sjors gegeven op 30-03-2018 9m3 gesloten container (9 m3) voor Bouw- en sloopafval

wederom perfect geregeld en afgehandeld !!


Laatste nieuws

NIEUWSARCHIEF >>

ISO gecertificeerd

Betaal veilig met:

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.