Afzetcontainers

Venus Containers biedt een breed pakket aan containerdiensten. Venus Containers is gespecialiseerd in het leveren van containers in de Utrechtse binnenstad, wij voldoen aan alle hoge emissie eisen en wieldrukbeperkingen die de stad Utrecht stelt.

Naast deze speciale containers leveren wij ook alle andere afzetcontainers voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. Van 3m3 t/m 40m3 afzetcontainers kunnen wij plaatsen en afvoeren met flexibele voorwaarden en een hoog serviceniveau.

Voor locaties waar geen container kan staan hebben wij ook nog een vrachtauto met laadkraan. Met een auto met laadkraan en knijper kunnen wij  losvuil eenvoudig ophalen.

Waar het mogelijk is zullen wij altijd adviseren gescheiden afval aan te bieden. Het gescheiden inzamelen van afval spaart geld en energie. Maak een afspraak voor een goed advies voor uw locatie.

Samen met een netwerk van zelfstandige afvalinzamelaars biedt Venus Containers een landelijke dekking voor rolcontainers. Zo biedt Venus Containers voor iedere locatie een passende oplossing!

Laatste nieuws

NIEUWSARCHIEF >>

ISO gecertificeerd

Betaal veilig met: